امیرالمومنین علی علیه السلام یکی از نشانه های آخرالزمان را ویران کردن کعبه می داند و میفرماید : گویی با چشم خود میبینم که مردی از حبشه ،بسیار نیرومند و شجاع کلنگی به دست گرفته ،خانۀ کعبه را ویران میکند و سنگهای آن را یکایک دور می اندازد.(1) برطبق روایات،این مرد حبشی چاباک و چالاک ،ذوالسُّویقَتین نام دارد.(2)
1.بحارالانوار،ج52،ص218
2.صحیح مسلم ،ج8،ص183؛روزگار رهایی ،ج2،ص913
برگرفته از کتاب فرهنگ الفبایی مهدویت ؛به قلم مجتبی تونه ای
خیلی از برادران اهل سنت به ماشیعیان ایراد میگیرن که ما میگیم علی(ع) خداست
این متنو تاآخربخون که بفهمی "علی خداست" یعنی چی؟
با یه مثال ساده ،این قضیه رو برات حل میکنم.....
وقتی یه آهن مثه سوزن ته گرد رو به آهنربا نزدیک میکنیم ،طبق خاصیتی که درآهن وجود داره دارای دوقطب میشه و خاصیت آهنربایی پیدا میکنه ومیشه بهش دوباره یه سوزنه دیگه وصل کرد واین سوزن میتونه واسطه ای باشه بین آهنربا و مابقیه آهنا،درسته که اون سوزن بوده اما الان دیگه خودش یه آهنرباست.
اگر کسی بگه این کفره که علی رو خدا میدونید با توجه به همین مثال میتونیم بهش بگیم علی(ع)مثل همون آهنی میمونه که درکنار آهنربا خاصیت آهنربایی پیدا کرده ومیتونه هرآهنی که بهش متصل میشه رو به آهنربای اصلی متصل کنه
یعنی علی(ع) انقدر محو در خدابود که مثل خود خدا شده بود ومیشه گفت علی (ع) تصویری از خدابرروی زمینه.
استفاده از این مطلب کانال تنها با ذکر نام وبِ ما مجاز میباشد..
سلام بر تو ای رسول خدا .سلامی از طرف من و دخترت که هم اکنون در جوارت فرود آمده و شتابان به شما رسیده است .ای پیامبر خدا ،صبر و بردباری من با از دست دادن فاطمه کم شده و توان خویشتن داری ندارم.اما برای من که سختی جدایی تو را دیده ، و سنگینی مصیبت تو را کشیدم ، شکیبایی ممکن است.این من بودم که با دست خود تو را درمیان قبر نهادم و هنگام رحلت ،جان گرامی تو میان سینه و گردنم پراز کرد.
پس امانتی که بمن سپرده بودی برگردانده شد و به صاحبش رسید از این پس اندوه من جاودانه و شبهایم ،شب زنده داریست،تا آن روزکه خدا خانه زندگی تو را برای من برگزیند .بزودی دخترت تو را آگاه خواهد ساخت که امت تو چگونه در ستمکاری بر او اجتماع کردند .از فاطمه بپرس ، و حال اندوهناک مارا از او خبرگیر ،که هنوز روزگاری سپری نشده ،و یاد توفراموش نگشته است .
سلام من به هردوی شما ،سلام وداع کننده ای که از روی خشنودی یا خسته دلی سلام نمیکند .اگر از خدمت تو بازمیگردم از روی خستگی نیست، و اگر در کنار قبرت مینشینم از بدگمانی بدانچه خدا صابران را وعده داده نمیباشد.
همان روز که در کوچه ها فاطمه سیلی خورد، به ما فهماند پای علی ایستادن آسان نیست...
راه ولایت پر است از راهزنانی که در طمع ایمان مردمان نشسته اند، یک روز قیمت امامشان چند سکه طلاست، یک روز گندم ری و یک روز...
نمی دانم امروز تو را به چه فروخته اند که حرف هایت را نمی شنوند و هشدارهایت را نمی فهمند...
چقدر شبیه مولایت شده ای... خطبه هایی که می خواند و گوش هایی که نمی شنید...
یک روز جان مسلمین را بهانه کردند تا علی را از نبرد با دشمن منصرف کنند و امروز نان مسلمین را...
پای علی ایستادن آسان نیست، فاطمی باید بود تا که فهمید...
پای تو ایستاده ایم آقاجان، حتی اگر همه آنها که روزی عمار تو نام گرفته بودند، گوشه عزلت برگزینند و عافیت طلبی پیشه کنند و دیگر به خطرهایی که اسلام را تهدید می کند! کاری نداشته باشند، که تاریخ پر است از داستان جاماندن اینان...
پای تو ایستاده ایم، حتی اگر نیاز باشد قرمزی خونمان، خط های قرمزت که یک به یک کمرنگ و کمرنگ تر می شوند، را رنگین کند...
پای تو ایستاده ایم اما دلمان می لرزد، می لرزد هروقت تنهاییت را فریاد می زنی، می لرزد وقتی می گویی خسته نمی شوی از گفتن این حرفها، وقتی بفهمیم گوشی بدهکار حرفهایت نیست، ولی این را آویزه گوششان کنند که صبر می کنیم به فرمان تو، و بساطشان را جمع می کنیم آن روز که فرمانت بر چیز دیگری رقم بخورد...
راست گفته اند مادر که نباشد نظم خانه به هم میریزد علی در نجف حسن در بقیع حسین در کربلا زینب
در دمشق!
و مهدی فاطمه را...نمی دانم
روضه... کافیست
فقط فکر کنی
"مادر" توست
******************
پیامبر اکرم (ص):
فاطمه پاره وجود من است، هر که او را بیازارد مرا آزار داده و هر که او را خوشحال کند مرا خوشحال کرده است.
امالی(صدوق) ص104 ،بحار الانوار(ط-بیروت) ج67 ، ص3
◀️ مناوي : براي اولياء خدا بعد از مرگ حجابي وجود ندارد:
مناوي يکي ديگر از علماي اهل_سنت اين مطلب را به عنوان يک عقيده صحيح نقل ميکند
هر جايي كه شما باشيد، بر من صلوات بفرستيد، زيرا درود شما براي من ميرسد. زيرا نفس قدسي وقتي از علائق دنيوي جدا شود ، به ملاء اعلي متصل مي شود، و براي آن حجابي باقي نمي ماند. بنابراين، همه چيز را با مشاهده خود و يا خبردادن فرشتگان ميبيند. در اين روايت سري است براي كسي كه به آن دست يابد از آن مطلع ميشود. اين مطلب را قاضي عياض نقل كرده است.
فيض_القدير ج 3 ص 400 فيض القدير شرح الجامع الصغير ، اسم المؤلف: عبد الرؤوف المناوي الوفاة: 1031 هـ ، دار النشر : المكتبة التجارية الكبرى - مصر - 1356هـ ، الطبعة : الأولى
مناوي: براي ولي خدا بعد از مرگ حجابي نيست و همه چيز را مشاهده ميکند
وي نه تنها سخن قاضي عياض را نقل کرده بلکه خود هم چنين مطلبي را اذعان داشته است
( حيثما كنتم فصلوا علي فإن صلاتكم تبلغني ) لان النفوس القدسية إذا تجردت عن العلائق البدنية اتصلت بالملأ الأعلى ولم يبق لها حجاب فترى وتسمع الكل كالمشاهد ( طب عن الحسن بن علي ) ( باسناد حسن )
هر جايي كه شما باشيد، بر من صلوات بفرستيد، زيرا درود شما براي من ميرسد. زيرا نفس قدسي وقتي از علائق دنيوي جدا شود ، به ملاء اعلي متصل مي شود، و براي آن حجابي باقي نمي ماند. بنابراين، ميبيند و همه چيز را ميشنود همانند كسي كه مشاهده ميكند.
التيسير_بشرح_الجامع_الصغير ج 1 ص 502 ، اسم المؤلف: الإمام الحافظ زين الدين عبد الرؤوف المناوي الوفاة: 1031هـ ، دار النشر : مكتبة الإمام الشافعي - الرياض - 1408هـ - 1988م ، الطبعة : الثالثة
واخرج أبو يعلى عن أبي هريرة قال قال عمر بن الخطاب لقد أعطى على ثلاث خصال لأن تكون لي خصلة منها أحب إلي من أن أعطى حمر النعم فسئل وما هن قال تزوجه ابنته فاطمة وسكناه المسجد لا يحل لي فيه ما يحل له والراية يوم خيبر وروى أحمد بسند صحيح عن ابن عمر نحوه.
السيوطي ، جلال الدين أبو الفضل عبد الرحمن بن أبي بكر (متوفاى911هـ)، تاريخ الخلفاء، ج 1 ص 172، تحقيق: محمد محي الدين عبد الحميد، ناشر: مطبعة السعادة - مصر، الطبعة: الأولى، 1371هـ - 1952م.
ترجمه روایت
ابويعلى از طريق ابوهريره نقل كرده است كه عمر بن خطاب گفت: به على (عليه السلام) سه ويژگى داده شده كه اگر يكى از آنها را داشتم، براى من از داشتن شتران سرخ مو بهتر بود. سؤال شد كه آنها ويژگىها چه بود؟ گفت: رسول خدا (صلي الله عليه وآله) او را به همسرى فاطمه دخترش درآورد، او را در مسجد جاى داد كه براى او سكونت در مسجد جايز بود و براى من جايز نبود، و دادن پرچم در روز خيبر. احمد همين روايت را به صورت ديگر از عبدالله_بن_عمر با سند صحيح نقل كرده است.
يکي از امور اختلافي وهابيت با امت اسلامي اعم از شيعه و اهل سنت بحث قدرت اولياء خدا بعد از مرگ است
وهابيت مدعي هستند که هرگاه انساني ولو اينکه اين شخص از اولياء خدا باشد يا جزء انبياء از دنيا رفت روح وي ديگر هيچ قدرت و تاثيري در اين دنيا ندارد و براي همين اعتقاد شيعه و اهل_سنت را تکفير ميکند
محمد_عمر_سربازي و کرامات اولياء بعد از مرگ:
وهابيت در حالي چنين ادعاي را مطرح ميکنند که عقيده اهل سنت و شيعه بر اين پايه استوار است که کرامات و دائره اشراف اولياء خدا در اين دنيا با مرگ وي از بين نميرود چنانچه محمد عمر سربازي از بزرگترين علماي اهل سنت ايران چنين ميگويد:
مسئله هفتم: بدان که از بعضي از اولياء بعد از موت هم تصرفات و کرامات عجيب و غريب سر مي زند و اين مورد بسيار واقع شده است چرا که ولايت بعد از موت گرفته نميشود بلکه همراه با ولي است
خلاصة التصوف ص187
اين عقيده نه تنها عقيده محمد_عمر_سربازي است بلکه علماي بزرگ ديگر اهل سنت هم به آن اذعان کرده اند که بعدا به صورت کامل ارائه خواهیم کرد
قسمت دوم:
قاضي عياض و ملا علي قاري:اولياء خدا بر همه امور آگاه هستند و براي آنها هيچ حجابي نيست
قال القاضي : وذلك أن النفوسَ الزكيةَ القدسية إذا تَجَرَّدَتُ عن العلائق البدنية عَرَجَتْ واتصلت بالملأ الأعلى ، ولم يبق لها حجابٌ فترى الكلَّ كالمشاهد بنفسها أو بإخبار الملك لها ، وفيه سرُّ يطلع عليه من تَيَسَّر له
جان هاي تزکيه شده و قدسيه هرگاه از تعلّقات جسماني عروج مي کند و با عالم اعلي واصل مي شود و حجابي باقي نمي ماند، آنگاه همه را مشاهده مي کنند به شخصه و يا با خبر آوردن فرشته. و در آن رازي است که براي هر که توفيق ميسّر شود، خواهد دانست.
پیغمبر عظیم الشان (ص) یک روز در جمع اصحاب فرمودند: من دیشب عمویم حضرت حمزه و پسرعمویم جعفرطیار را که هر دو شهید شدند ،در خواب دیدم که غذاهای بهشتی میل میکردند. از آنها سوال کردم که در آن عالم برترین اعمال کدام است؟ گفتند پدرو مادرمان به قربان شما! در این جا سه چیز افضل اعمال است،اول محبت نسبت به حضرت علی (ع) دوم آب دادن به تشنه ها است و سوم صلوات برمحمد و آل محمد است.(مستدرک الوسائل.ج5.ص328)
قرارگذاشتیم باهم تاآخردنیا
الوعده وفا؛این هم آخر دنیاست آن هم روے خوش سڪه اش.."بهشت"...
زبان اینجا با زبان ما فرق میڪند .نه فارسے است نه عربے است..
زبان اینجا"اشڪ"است و واژههایش "گریه"...
ارباب من...
آقاے من... حسین جانم!
گفتنے ها را چشم هایم گفتند اما یڪ جمله را هم باید فریاد زد:
"پدرو مادرم ،خواهرو برادرم ،همه کس و ڪارم فداے پریشانے دل خواهرت..."
در صحيح مسلم آمده است:
.....فلما تُوُفِّيَتْ دَفَنَهَا زَوْجُهَا عَلِيُّ بن أبي طَالِبٍ لَيْلًا ولم يُؤْذِنْ بها أَبَا بَکْرٍ وَصَلَّى عليها عَلِيٌّ "
يعني وقتي که فاطمه ( سلام الله عليها ) وفات کرد ، علي ( عليه السلام ) وي را شبانه به خاک سپرد و به ابي بکر خبر نداد و خودش بر وي نماز خواند .
صحيح مسلم ، ج 3 ص 153 ح 4679
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
1534 - حَدَّثَنَا بِذَلِكَ عَلِيُّ بْنُ عِيسَى قَالَ حَدَّثَنَا عَبْدُ الْوَهَّابِ بْنُ عَطَاءٍ حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ عَمْرٍو عَنْ أَبِي سَلَمَةَ عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ أَنَّ فَاطِمَةَ جَاءَتْ أَبَا بَكْرٍ وَعُمَرَ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمَا تَسْأَلُ مِيرَاثَهَا مِنْ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ فَقَالَا سَمِعْنَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَقُولُ إِنِّي لَا أُورَثُ قَالَتْ وَاللَّهِ لَا أُكَلِّمُكُمَا أَبَدًا فَمَاتَتْ وَلَا تُكَلِّمُهُمَا
ابی هریره نقل می کند: فاطمه زهرا (س) پیش ابوبکر و عمر امد واز میراثی که از پیامبر (ص) برایشان باقی مانده بود سوال کرد در جواب گفتند: از پیامبر (ص) شنیدیم که می فرموید ما چیزی به ارث نمی گذاریم، حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود من تا ابد با ابوبکر و عمر سخن نمي گويم حضرت از دنيا رفت و با آن دو حرف نزد.
سن ترمذی ج 6 ص 144 ح 1534
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
در منابع شيعه نيز به غضب حضرت زهراء عليها السلام اشاره شده است:
.......... فَقَالَتْ وَ اللَّهِ لَا آذَنُ لَهُمَا وَ لَا أُكَلِّمُهُمَا كَلِمَةً مِنْ رَأْسِي حَتَّى أَلْقَى أَبِي فَأَشْكُوَهُمَا إِلَيْهِ بِمَا صَنَعَاهُ وَ ارْتَكَبَاهُ مِنِّي
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود: به خداوند سوگند من به ايشان اجازه ورود نخواهم داد و با آنان يك كلمه تكلّم نخواهم كرد تا اينكه پدرم را ملاقات كنم و از اين عملى كه ايشان با من انجام دادند به آن حضرت شكايت نمايم.
علل الشرائع ؛ ج1 ؛ ص186
بحار الأنوار (ط - بيروت) ؛ ج43 ؛ ص203
رياض الأبرار في مناقب الأئمة الأطهار ؛ ج1 ؛ ص68
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
ابن قتيبه درباره علت ممانعت گفته است:
وقد طالبت فاطمة رضي الله عنها أبا بكر رضي الله عنه بميراث أبيها رسول الله صلى الله عليه وسلم فلما لم يعطها إياه حلفت لا تكلمه أبدا وأوصت أن تدفن ليلا لئلا يحضرها فدفنت ليلا.
فاطمه از ابوبکر ميراث پدرش را خواست، ابوبکر نپذيرفت، قسم خورد که ديگر با او (ابو بکر) سخن نگويد و وصيت کرد که شبانه دفن شود تا او (ابوبکر) در دفن وى حاضر نشود.
الدينوري، أبو محمد عبد الله بن مسلم ابن قتيبة (متوفاي276هـ)، تأويل مختلف الحديث، ج 1، ص 300، تحقيق: محمد زهري النجار، ناشر: دار الجيل، بيروت، 1393هـ، 1972م.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
ابن بطال در شرح صحيح بخارى نيز مى نويسد:
أجاز أكثر العلماء الدفن بالليل... ودفن علىُّ بن أبى طالب زوجته فاطمة ليلاً، فَرَّ بِهَا من أبى بكر أن يصلى عليها، كان بينهما شىء.
اكثر علما دفن جنازه را در شب اجازه دادهاند. علي بن ابوطالب، همسرش فاطمه را شبانه دفن كرد تا ابوبكر به او نماز نخواند؛ چون بين آن دو اتفاقاتى افتاده بود.
شرح صحيح البخاري لأبن بطال ج 5 ص 360.
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
#امت_واحده
☑️ @Omat_Vahede
بزرگی میفرمود:
من تجربه دارم که در بسیاری از مشکلات و گرفتاری ها،
خیلی متوسل شدیم و دعا کردیم اما گره از کارمان گشوده نشده بود،
ولی وقتی به مادر عالم حضرت فاطمه زهرا(س)
که به گفته پیغمبر(ص) "ام ابیها" میباشند ،
متوسل و پناهنده شدیم،این گرههای خست هم به سادگی باز شد.
ارزش این روزها و شبهای فاطمیه را بدانیم که زود از دستمان میرود
پيامبر خدا فرمودند:
زمانى كه فاطمه را ديدم، به ياد صحنهاى افتادم كه پس از من براى او رخ خواهد داد، گويا مىبينم ذلت وارد خانه او شده، حرمتش پايمال گشته، حقش غصب شده، از ارث خود ممنوع گشته، پهلوى او شكسته شده و فرزندى را كه در رحم دارد سقط شده؛ در حالى كه پيوسته فرياد مىزند: وا محمداه!؛ ولى كسى به او پاسخ نمىدهد، کمک مىخواهد؛ اما كسى به فريادش نمىرسد.
او اول كسى است از خاندانم كه به من ملحق مىشود؛ و در حالى بر من وارد مىشود كه محزون، نالان، غمگين، حقش غصب و شهيد شده است.
در کوچه باد مي آيد، خبري در راه است. بادي که مي وزد، آبستن عزاي بزرگي است که خواهد رسيد. توفاني که تنها قصد ويراني کلبه عشق را دارد،کلبه حقيقت، کلبه وحي و توحيد.
برخيز؛ هنوز اسلام نيازمند خطبه هاي توست. هنوز اميرالمؤمنين (ع) انقلاب و غيرت فاطمى تو را پشتوانه خويش مي خواهد. برخيز و با همين نيمه جان مجروح، با همين پيکر زخم خورده در کوچه هاي شهر جاري شو. درِ تمام خانه هاي خواب برده را با دست هاي عصمت خويش بکوب تا بيدارشان کنى و پايمال شدن وصيت و ميراث رسول را سکوت نکنند.
يگانه دختر پيامبر اکرم(ص) در نزد مسلمانان برترين و والامقام ترين بانوي جهان در تمام قرون و اعصار مي باشد. مادري چون خديجه دارد که بايد گفت اسلام مرهون زحمات آن بزرگوار است. در دامن پدري چون پيامبر گرامي پرورش يافت، شوهري چون اميرالمومنين دارد که بيش از سيصد آيه از قرآن شريف درباره او نازل شده است و فرزنداني چون حسن، حسين، زينب و کلثوم دارد که اگر نبودند، قطعا اسلام نبود.
پيامبر اکرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند: بي شک فاطمه عليها السلام حوريه اي است که به صورت انسان آفريده شده است.
( همان، ج 78، ص 112.)
داستاني آموزنده از حضرت فاطمه (س) :
روزى امام حسن مجتبى عليه السلام وارد اتاق مادرش ، حضرت زهراء عليها السلام گرديد، ديد که مادرش در حال رکوع نماز است و براى مردها و زن هاى مؤ من با ذکر نامشان دعا مى کند.گوش کرد، که ديد مادرش فقط براى ديگران دعا مى نمايد و براى خويش ، هيچ دعائى نمى فرمايد، جلو آمد و اظهار داشت : اى مادر! چرا مقدارى هم براى خودت دعا نمى کنى همان طورى که براى ديگران دعا مى نمائى ؟حضرت زهراء سلام اللّه عليها پاسخ داد:
اى فرزندم ! اوّل ما بايد به فکر نجات همسايه باشيم و سپس براى خودتلاش و دعا کنيم.
آري امروز رحيل رحلت، گوهر گراني را از صدف حيات به معراج رسانيده است و عاشقان و شيفتگانش را به سوگ نشانده است. امروزه پس از گذشت ساليان متمادي همچنان مزار سرور بانوان جهان مخفي است و کسي از محل آن آگاه نيست. مسلمانان و بخصوص شيعيان در انتظار ظهور امام مهدي(عجل الله تعالي فرجه الشريف) بزرگترين منجي الهي و يازدهمين فرزند از نسل فاطمه (عليها السلام) در ميان ائمه مي باشند تا او مزار مخفي شده مادر خويش را بر جهانيان آشکار سازد و به ظلم و بي عدالتي در سراسر گيتي، پايان دهد.
ايام سوگواري حضرت فاطمه زهرا (س) را به تمام مسلمانان جهان تسليت عرض میکنیم.
التماس دعا
❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. هرچه را میل نداشت،بجاے انتقاد ،نسبت به آن تغافل میڪرد. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. ڪسے را از خودش مایوس نمیڪرد. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. اهل جدال ،چانه زنے و سرگرم شدن به حرفهاے بیهوده نبود ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. از ڪسے مذمت نمیڪرد . ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. جز در امورے ڪه امید پاداش بود،سخن نمیگفت. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. هنگام خنده با مردم میخندید و هنگام تعجب و تحسین نیز،آنان را همراهے میڪرد. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. اگر ڪسے ڪه ناآشنا و غریب بود،در گفتار و رفتار به حضرت جفا میڪرد،او را تحمل مینمود. ❣گشاده رو،نرم خو و خوش برخورد بود. تا گفتار ڪسے از حق تجاوز نمیڪرد ،آن سخن را قطع نمیڪرد و هنگامیڪه میدید سخنان ڪسے از مرز حق میگذرد، یا با نهے خود و یا با ترڪ جلسه سخن او را قطع میڪرد.
از حضرت صادق (ع) منقول است که حق تعالی زینت و اظهار نعمت را دوست میدارد و ترک زینت و اظهار بد حالی را دشمن می دارد و دوست میدارد که اثر نعمت را در بنده خود ببیند به اینکه ❣جامه خود را خوشبو دارد، ❣خانه را نیکو دارد، ❣و ساحتهای خانه را بِروبَد ❣حتی آنکه چراغ پیش از فرو رفتن آفتاب روشن کردن،فقر را زایل میکند و روزی را زیاد میکند.
❣❣❣❣❣❣ درحدیث معتبر وارد شده که سوفیان ثوری به مسجدالحرام آمد، دید که حضرت امام صادق نشسته و جامه های پرقیمت پوشیده است گفت : والله بروم و اورا بر این جامه ها سرزنش کنم،پس نزدیک آمد و گفت ای پسر رسول خدا والله که پیغمبر چنین جامه ای نپوشیده ،حضرت فرمودند که رسول خدا در زمانی بودند که روزی بر مردم تنگ بود و امروز روزی برمردم فراخ است.سزاوارترین مردم به صرف کردن نعمتهای خدا نیکانند.پس این آیه را خواند که گذشت و فرمودند ما سزاوارترین مردمیم به تصرف کردن در انچه خدا عطا کرده.ای ثوری این جامه را که میبینی برای مردم پوشیدم پس دامن جامه را بالا کردند و جامه خشنی را که در زیر پوشیده بودند به او نشان دادند و فرمودند این را برای خود پوشیدم و این جامه های نیکو را برای مردم.و اما تو در زیر این جامه خشن جامه نازکی پوشیدی برای لذت نفس خود و آن خشن را برای فریب دادن مردم.
برگرفته از: کتاب حلیه المتقین.نوشته مرحوم علامه مجلسی
شخصی به محضر امام مجتبی آن ولی بزرگ خدا میرسد و خواسته ای سنگین را مطرح میکند.امام که موجودی خود را با مطلوب او مطابق نمیبیند،چنین لب به عذرخواهی میگشاید:
«حق درخواست و وجوب شناخت حق تو در نظرم بزرگ است،ولی از بخششی که شایسته آن هستی دستم کوتاه و هرچه که انفاق بزرگ باشد در پیشگاه پروردگار اندک است و ناچیز،اگر آنچه در حد امکان ماست بپذیری و از آنچه که در حق واجب تو ادا میکنیم غمگین و آزرده خاطر نشوی و به آن بسنده کنی حاجت تو را روا میکنم.»
آن شخص که گویا خود را در مقابل بدهکار و وام داری شرمنده از تاخیر بدهی خویش می یابد،با یک دنیا احساس به محضر آن کریم عرض میکند:
«ای پسر پیامبر،اندک را میپذیرم و بر آن سپاس میگذارم و حتی اگر چیزی هم مرحمت نکنی عذر شما را میپذیرم.»
آنگاه امام به مسئول امور مالی خویش فرمود:
« پنجاه هزار درهم و پانصد دینار که موجود است بیاور و سپس دو کارگر را برای حمل آن مال سنگین خواست و نیز عبای مبارک خود را بعنوان مزد آن کارگران اهدا نمود.»
وقتی که اطرافیان عرض کردند: دیگر برای ما درهم و دیناری نمانده است ،فرمود:
«میدانم ،ولی میخواهم نزد خداوند پاداش بزرگی داشته باشم.»
پیامبر، نعمتهای الهی را گرچه ظریف و کم بود ،بزرگ میشمرد و هرگز مذمت نمیکرد.
برای مسائل مادی و دنیوی عصبانی نمیشد.
خنده او تبسم بود نه قهقهه.
بزرگ هر قومی را احترام میکرد.
هنگامیکه وارد جمعیتی میشد،محل نشستن خود را آخرین نقطه مجلس قرار میداد(نه از روی دوش مردم پا بر میداشت و نه مردم را آزار میداد.)
طوری برخورد میکرد که هرکسی خیال میکرد محبوبترین فرد نزد پیامبر،خودِ اوست.
هرکس از او حاجتی میخواست ،یا آنرا انجام میداد و یا با زبان خوش آنرا رد میکرد.
برای مردم پدر بود و همه نزد او مساوی بودند.
مجلس او مجلس حلم و حیا و صدق و امانت بود و در آن مجلس صداها بلند نمیشد.
پیران را احترام میکرد و کودکان را مورد محبت و ترحم قرار میداد.
چند روز پیش ی حاج آقایی اومده بودن دانشگاه و داشتن درمورد جنگ نرم و ... حرف میزدند
میگفتند:
"روز نیمه شعبان ی پسر جوونی اومد و گلوی منو بوس کرد
من از این حرکت پسر تعجب کردم و گفتم
واسه چی گلومو بوس میکنی؟
گفت آخه جای شمشیر امام زمانه...."
...............
حاج اقا میگفت ما یسری داشتیم رای گیری میکردیم بین یسری از بچه ها تا ببینیم امام زمان ظهور کنه خوبه یا ظهور نکنه؟!؟
اکثر افراد گفته بودن امام زمان نیاد بهتره...........این نتیجه کارفرهنگی ای هست که غربیها انجام دادن...حالا ما چه میکنیم؟!؟
جوامع غربی امام زمان رو برای ما بگونه ای تعریف کردند که افراد فکرمیکنند امام زمان وقتی که بیاد شروع میکنه ب اینکه سر همه رو بزنه....بقدری خون و خونریزی راه میندازه که هربار سم اسبشو در میاره و خونی که تو سم اسبش جمع میشه رو خالی میکنه...بقدری دنیا غرق خون میشه که تا کمر اسبش پر میشه از خون........
آیا ماهم همچین تفکراتی داریم درمورد امام زمانی که وجودش خیر و رحمت برای همه جهان هست؟!؟
فقط کافیه روی لینک زیرکلیک کنید تا متوجه بشید با اومدن امام زمان چه خواهد شد:
درعالم خواب،دیدم مرا وارد باغی بسیار بزرگ وزیبا کردند،گفتم:"این مکان متعلق به کیست ؟"گفتند:"این مکان متعلق به شماست اگر تا اخر عمر همینطور پاک و متدین زندگی کنی"
سپس مرا وارد باغی بسیار بزرگتر و زیباتر از باغ قبلی نمودند،که باغ خودم در مقابل آن مانند باغچه ای بیش نبود،گفتم:"اینجا از آن چه کسی است؟"گفتند:"شیخ انصاری"
و دوباره مرا به باغی بردند بسیار بزرگتر و زیباتراز باغ شیخ انصاری ،پرسیدم:"اینجا چه؟"
گفتند:"فاضل دربندی"
من همانجا شروع به اعتراض کردم و گفتم:"مکان شیخ انصاری ،خب حقش بوده.اما چرا مکان فاضل دربندی که از نظر تقوا از شیخ کمتراست،باید بهتر باشد؟"گفتند:"این که مال خودش نبوده ،امام حسین به او داده است."
دریکی از شبها که درمنزل فاضل دربندی بودم ،چون دیرهنگام بود تصمیم گرفتم که شب را همانجا بمانم،واز سرکنجکاوی ،شب بیدارماندم تا ببینم او چه میکند؟
نزدیک سحر ،دیدم از جایش بلند شد و گفت:"السلام علیک یا اباعبدالله ورحمه الله وبرکاته"
وشروع کرد به گریه کردن،گویی که انگار از خود بی خود شده بودو با همان گریه رفت وضو گرفت و شروع به نماز خواندن کردو چنان با گریه نماز میخواند که وصف نشدنی بود.
همانجا متوجه شدم که چرا او صاحب آن باغ بزرگ شده بود......
"ما نیز از دور به حال زائران اربعین غبطه میخوریم و آرزو میکنیم ای کاش همراه شما بودیم"
رهبرانقلاب: پدیده بینظیر و حرکت عظیم و پر معنای #راهپیمایی_اربعین حسینی علیهالسلام را حسنهای ماندگار خواندند و گفتند: ترکیب «عشق و ایمان» و «عقل و عاطفه» از ویژگیهای منحصر بهفرد مکتب اهلبیت علیهمالسلام است و حرکت عاشقانه و مؤمنانه مردم از کشورهای مختلف جهان در این پدیده بیسابقه، بدون تردید از جمله شعائر الهی است.
حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به بزرگواری و #محبت_مردم_عراق در پذیرایی از زائران اربعین، به کسانی که توفیق حضور در این حرکت پر معنا و پر مغز را پیدا کردهاند توصیه کردند این فرصت را مغتنم بشمارند و افزودند: ما نیز از دور به حال زائران اربعین #غبطه میخوریم و آرزو میکنیم ای کاش همراه شما بودیم.
رهبر انقلاب، فرصت ارتباط معنوی و عاشقانه با خاندان پیامبر اکرم(ص) و زیارت این عناصر ممتاز، برجسته، نورانی و ملکوتی را از امتیازات تفکر شیعی در میان فرق اسلامی دانستند و گفتند: حرکت عظیم مردم از ایران و سایر کشورهای جهان برای حضور در راهپیمایی اربعین، جلوهای از ویژگیهای برجسته مکتب اهلبیت علیهمالسلام است که در آن، هم «ایمان، اعتقاد قلبی و باورهای راستین» موج میزند هم «عشق و محبت».
سخنان رهبری در 9 آذر1394
فضیلت زیارت امام حسین علیه السلام با پای پیاده
على بن میمون صائغ، از حضرت امام صادق علیه السّلام نقل کرده که آن حضرت فرمودند:
اى على! قبر حسین علیه السّلام را زیارت کن و ترک مکن.
عرض کردم: ثواب کسى که آن حضرت را زیارت کند چیست؟
حضرت فرمودند:
کسى که پیاده زیارت کند آن حضرت را، خداوند به هر قدمى که برمى دارد،
یک حسنه برایش نوشته، و یک گناه از او محو مى فرماید، و یک درجه مرتبهاش را بالا مى برد.
و وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موکّل او مى فرماید
که آنچه خیر از دهان او خارج می شود را نوشته و آنچه شر و بد مى باشد را ننویسند.
و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مى گویند:
اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد.
و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل بیت رسولش مى باشی،
به خدا قسم! هرگر تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد نمود.(کامل الزیارات ص134)
✿
مقام معظم رهبری:
اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رییس فضای مجازی کشور میشدم!
رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست،
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ،میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را
به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند ،برسانید!
این فرصت فوق العاده ای است؛
مبادا این فرصت را ضایع کنید !
اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد!
1391/7/20
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم،جز خدا"شهیدابراهیم هادی"
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
شهادت تیر و ترکش نیست؛آنروز که خدا را باهمه چیز و در همه جا دیدیم و نشان دادیم،شــــــهـــیــــد شده ایم
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
در زمین عشـــقـــی نیست که زمینت نزند،آســمــــان را دریاب
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
تنها و تنها خــــــداست که می ماند